Grofgebekte ouwe zeur

Doe ns een nieuwe luier“Hele bataljons Duitsers is de nek omgedraaid met deze handen. Ze hebben Nederland voorzien van vinex-wijk, supermarkt, televisie, inbouwkeuken en bubbelbad. Nu, achtergelaten in een flatje driehoog, trillen de handen zo erg dat zelfs het pissen in een ligbad een uitdaging wordt. En jij durft te lachen als ik koffie op mijn broek mors? 30 jaar geleden had ik je meer inzicht gegeven in de gevoelens van een sinaasappel. Met mijn knuisten als citruspers en je ballen als sinaasappels ja!”

Ze kunnen zichzelf niet eens wassen, maar toch slagen ze er in om iedereen angst aan te jagen: oude mannetjes die jarenlang weinig meer hebben gedaan dan het opbouwen van frustratie en mensenhaat. Samuel Halpern is zo’n mannetje. Zijn 28-jarige zoon Justin woont sinds kort weer bij hem in en krijgt regelmatig de tirades van zijn pa over zich heen. 

Justin heeft besloten er het beste van te maken en de verbale incontinentie van Sam via Twitter met de rest van de wereld  te delen. Elke dag zet hij één van de uitspraken van de 73-jarige zeikerd online. Met hilarische quotes tot gevolg.

 

“Who in the fuck is tila tequila? Is she a stripper?…That’s her? Yeah, that’s a stripper, son, I don’t give a shit what you say.”
“My flight lands at 9:30 on Sunday…You want to watch what? What the fuck is mad men? I’m a mad man if you don’t pick me the hell up.”

“Who in the fuck is tila tequila? Is she a stripper?…That’s her? Yeah, that’s a stripper, son, I don’t give a shit what you say.”

“The dog is not bored, it’s a fucking dog. It’s not like he’s waiting for me to give him a fucking rubix cube. He’s a god damned dog.”

 

Inmiddels heeft Justin al meer dan 200.000 volgers. Wil je ook de dagelijkse ergernissen van Sam Halpern lezen? Dat kan hier. Zelf zeuren? Dat kan in de comments.

Advertenties  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

  Verbinden met %s%d bloggers liken dit: